Friday, December 26, 2008

Maafkan Klo Saia Gila


I'm planning not to see another movie til January 1st, supaya Australia menutup perjalanan film 2008 gw dgn manis.

Coz I juz LOVE it.
I spent my X'Mas Eve with my baby hunky,,

and it was a 185-minutes feast. Truly bea
utiful. Even emak gw nangiz beberapa kali dan bokap gw ga molor (21.30, ud lewat jam tidur bayi di atas lima-puluh-tahun). Sangad, sangad... Ummh, gw ga bisa bilang keren krn well, emang ga keren. It was far from cool. It was breathtaking, tense, heartmelting, but most of all it's just simply beautiful.

Klo gw nonton film (yg menurut gw) bagus, keluar dr studio I usually get this feeling of like, craving to get back there and visit that moment again n again, but at the same time knowing that if I do - if I go see it once more - the movie will never feel the same again. *bah. so much for the words. mxd dari intinya ialah klo lu nonton lagi, film itu ga akan terasa sebaguz dlu.* Hal yg sama terjadi setelah gw nonton Australia (dan juga Wall-E, dan TDK, dan Eagle Eye, dan Ghost Town, dan Get Smart... *taun ini*)

If u go look up for Australia's reviews on the net, u'll find mixed reviews. Rata2 sih orang fifty-fifty antara bagus/ancur, so u decide.
Nooo, gw ga maksa lu nonton...

.........*oh ayo dumns nontonontononton yayayayayayayayaya*
but anyhow, klo lu menguatkan diri lu utk duduk dlm ruang gelap itu selama 2,5 jam *bukan, bukan bersama Harry Pantja* dan konsentrasi pada filmnya (n seriously, nonton ini ga perlu mikir kok), u'll find urself awed n amazed n struck n many other things.

have a very berry merry xmas everyone!

2 comments:

  • Gaby in Wonderland said...

    wow...
    Jadi kpengen nonton..
    Terlebih ada nicole kidman..
    Hehe..
    She's one of my favorites...

    cecilia said...

    then nonton duuumns!